Om Augustinus

Om os

Hos Ejendomsmægler Augustinus har vi mere end 30 års erfaring med køb og salg af alle slags boliger og landbrugsejendomme.

Vores stærke relationer i boligmarked og solide lokalkendskab maksimerer værdien af din bolig/portefølje og giver dig de bedste muligheder for et godt salg.

Vi kender byen - og byen kender os

Ejendomsmæglerfirmaet Augustinus har en stærk forankring i lokalområdet. Vi har gennem mere end tre årtier opbygget et solidt netværk i og omkring Assens, og når det gælder lokalkendskab, er vi på hjemmebane.

Vores store viden om ejendomsmarkedet lokalområdet er en fordel for både dig, som skal købe og sælge ejendom.

Vi har et omfattende netværk og potentielle købere, ejendomsselskaber, institutionelle investorer og private.

Værdibaseret ejendomsrådgivning

Når vi arbejder for at sælge din bolig, er det vores vision at levere værdibaseret ejendomsrådgivning og sikre dig en seriøs og saglig rådgivning, en god og effektiv proces og gode resultater - hver eneste gang.

Vi lægger stor vægt på ærlighed, personlighed og tryghed i samarbejdet. Her bliver du og din ejendom ikke væk i mængden Via et tæt samarbejde og vores store netværk på ejendomsmarkedet er du sikker på at få de maksimale værdi af din bolig - og en god oplevelse med handlen.Forsikring

Forsikringsforhold:
Ejendomsmæglerfirmaet Augustinus Medlem af DANSK EJENDOMSMÆGLERFORENING. Forsikringen i HDI og dækker formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.
Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen,