Brunsmose 7, Voldtofte, 5620 Glamsbjerg

Skøn bolig med erhverv i flot natur

Ønsker I om at kombinere hjemmelivet og arbejdslivet i rolige og naturskønne omgivelser, er her den perfekte bolig. I landlige omgivelser udenfor Ebberup ligger denne ejendom, der byder på moderne kontorlokaler, flotte opholdsrum og hyggelige førstesale. Udenfor får I adgang til egen sø og en eng omringet af smukke træer. Velkommen til.
 
Ejendommen indbyder til, at I sætter gang i drømmen om at drive familievirksomhed hjemmefra, da I på de 239 kvadratmeter har mulighed for at opdele boligen i en privat afdeling og en arbejdsplads. Grunden er over en hektar stor og lægger op til familiært eller kollegialt samvær.
 
Der er tænkt over alle detaljer, da I får store lagerlokaler med højt til loftet, der kan tilgås via en stor port fra vejen, og I får et moderne arbejdsområde med tre kontorer og udgang til en sydvendt terrasse. Sidst men ikke mindst følger en skøn familieafdeling med, hvor I kan holde fri i et skønt køkken-alrum og en opholdsstue, inden I trækker jer tilbage til jeres tre værelser på førstesalen.
 
I læ af ejendommens fire længer ligger en fliseterrasse i midten, hvor I kan invitere jeres venner til grillfest med god vin eller holde jeres frokostpause i sommermånederne.
 
Trumfkortet er den naturskønne grund, som boligen er bygget på. I får udsigt over de store, grønne vidder, og på jeres egen matrikel kan I sidde i stilhed ved søen og opnå total ro. Her er flot beplantet med træer, og I kan følge en sti hen til engen, som er indrammet af træer, der skaber et skønt helle.
 
I bosætter jer i et roligt område, hvor alle hverdagens fornødenheder kan ordnes med en kort køretur til Ebberup.
 
Lyder dette som noget for jer, så kontakt os for en fremvisning.
 
Indvendige billeder kan rekvireres hos Ejendomsmæglerfirmaet

Kontakt os

Bestil fremvisning