Søndergade 93, 5620 Glamsbjerg

Tæt på det alt det, I har brug for i hverdagen og ikke ret langt fra grønne, rekreative områder finder I denne fine villa, der i tillæg til sin centrale beliggenhed også forsyner jer med en god planløsning i form af behagelige opholdsrum og fire værelser. Velkommen til Søndergade 93.

 
Glamsbjerg er på alle måder en velfungerende by, der byder på alle de faciliteter og kvaliteter, som kræves, når hverdagen skal gå op i en højere enhed. Bare få skridt herfra ligger Vestfyns Gymnasium, og det er ikke meget længere, I skal, når I skal nå skolen eller den nærmeste dagligvarebutik. Lokalområdet er tillige velassorteret, når det drejer sig om udmærkede idrætsfaciliteter, ligesom I er placeret fordelagtigt i forhold til skovene mod henholdsvis vest og nord.

 
Villaen blev opført i år 1900, og beboelsesarealet er på ikke mindre end 170 kvadratmeter. Udefra præsenterer den sig med en gul, vandskuret facade, og inden døre indledes det hele ved entréen. Herfra føres I straks videre til det pæne køkken, hvis udtryk matcher husets æstetik, og herpå følger stuen. Den er i kraft af sin størrelse nem at indrette, og ind gennem vinduerne modtages rige lysindfald.

 
I stueplan finder I også to værelser, et badeværelse og et toilet, mens førstesalen indeholder yderligere to værelser og endnu et toilet. Under villaens tag ses desuden et fyrrum og et værksted, og haven er anlagt i en enkel stil, som er let at passe. Det hele afrundes af en skøn udestue.

Har vi vakt jeres interesse? Så lad os endelig høre fra jer allerede i dag.

Kontakt os

Bestil fremvisning