Landevejen 33, Jordløse, 5683 Haarby

Rummelig etplansvilla i landlige omgivelser

I landlige omgivelser i Jordløse møder I denne rummelige etplansvilla. Hjemmet er placeret på en grund, der omfatter hele 1.942 kvadratmeter, og med en velindrettet planløsning med tre værelser, lyse opholdsrum og gode bonuskvadratmeter i kælderen er dette en oplagt bolig for børnefamilien.

 

Ejendommen er opført i 1967, og I træder over dørtærsklen til 152 kvadratmeter, som fordeler sig fordelagtigt i stueplan. Værd at fremhæve er især den store vinkelstue, hvor en brændeovn skaber en stemningsfuld atmosfære. I skal ligeledes bemærke det gavmilde lysindfald, der strømmer gennem de markante glaspartier. Opholdsmiljøet indrettes nemt med både sofaarrangement og et spisebord, som kan favne hele familien.

 

Fra stuen bevæger I jer ud i spisekøkkenet, hvor der ligeledes er rum til en spiseplads til hverdagsmåltiderne. Køkkenet er etableret i en vinkelform, og også her kan I glæde jer til et dejligt lysindfald. 
I den anden ende af hjemmet finder I tre gode værelser, som alle præsenterer sig indretningsvenlige. Værelserne deles om det rummelige badeværelse, og etagen afrundes af et bryggers med plads til at installere vaskefaciliteter. 
Afslutningsvis rummer kælderen 40 bonuskvadratmeter, hvor I får tre disponible rum, som er ideelle til opbevaring, værksted eller noget helt tredje. 
Udenfor udfolder grunden sig, og sommeren nydes på den overdækkede terrasse. Herfra breder den anseelige græsplæne sig, og generelt fremstår haven nem.

 

Med adresse på Landevejen 33 får I en god beliggenhed med blot tre kilometer Haarby. Busstoppested og daginstitution er i kort gåafstand, og så når I skoven, Hårby Skole og indkøb i cykelafstand.

 

Har vi vakt jeres interesse? Så lad os endelig høre fra jer allerede i dag.

Kontakt os

Bestil fremvisning