Bestil gratis og uforpligtende salgsvurdering

Sådan foregår et salg
Ejendomsmæglerfirmaet Augustinus anvender vi en velafprøvet proces ved salg af Boliger. Hele processen Sikre dig maksimal værdi. Vi er ærlige vores vurdering, og vi sætter den rigtige pris fra start.

Når du sætter din privat-, eller landbrugsejendom til salg gennem os, aftaler vi en handlingsplan for opgaven. Det sikrer en klar fatale omkring mål og de økonomiske rammer, der skal være gældende for samarbejdet.

Vi aftaler en plan for målrettet markedsføring af ejendommen via relevante medieplatforme. Du får adgang til kompetencer, koncepter og digitale løsninger, der sikrer en effektiv eksponering af din ejendom. Det kan blandt andet være via Boligsiden, Facebook, LinkedIn, i vores netværk, køberkartotek osv.

Når du sætter din ejendom til salg gennem os, ved du altid hvad der sker, og hvor i processen, du er. Vi følger op på tingene og er i tæt dialog med dig hele vejen igennem.

Bestil en gratis og professionel salgsvurdering nedenfor. Når du har udfyldt formularen, kontakter vi dig hurtigst muligt med henblik på et uforpligtende møde.